Prijavite se na Sofia Lab do 31. januara

Sofia Lab 2019: Održive strategije za rast vaše organizacije i publike

Bioskopska mreža Europa Cinemas raspisala je poziv za ovogodišnju radionicu Sofia lab koja se održava od 13. do 16. marta 2019. godine. Pridružite se ovoj radionici kako biste upoznali stručnjake iz različitih zemalja koji se bave prikazivanjem filmova i razmenili iskustva o razvoju filmske publike u bioskopima i šire. Ova radionica u kojoj učestvuju Madeleine Probst (potpredsednica, Europa Cinemas, Velika Britanija), Frédéric Cornet (Direktor, programer i distributer, Cinema Galeries, Belgija) i Marijana Bošnjak (Direktorka i programerka, Kino Urania, Hrvatska), predstavlja izvanrednu priliku za razmenu mišljenja i praktičnih rešenja.

Fokus ovogodišnje radionice je na održivim strategijama, bilo da se radi o razvoju publike, kreiranju iskustava, razvoju tima ili upravljanju zgradama na ekološki i efikasniji način. Radionica je odlična prilika za razmenu mišljenja i za pronalaženje inspiracije i praktičnih  rešenja za neka od ključnih pitanja sa kojima se danas suočava kinematografski sektor.

Glavne teme:

Postizanje boljeg uvida u publiku – ka smislenim i održivim komunikacijskim strategijama,
Učiniti vašu organizaciju otpornijom i relevantnijom – kroz održive prakse,
Stvaranje inkluzivnih prostora – za razgovore koji su izazovni,
Maksimalno iskoristiti potencijal zaposlenih i zajednice – od inkluzivnih praksi, preko razmene veština do fandrejzinga,
Razvoj održive budućnosti kroz partnerstva i umrežavanje.

VAŽNO: Ova radionica otvorena je za sve evropske prikazivače, bez obzira da li su članovi mreže Europa Cinemas. Broj učesnika je ograničen na 30 osoba. Prijave će se razmatrati redosledom primanja, ali prioritet će imati prikazivači koji nisu ranije prisustvovali Europa Cinemas Lab-u, kao i prikazivači iz Centralne i Istočne Evrope i balkanskih zemalja.

PRIJAVLJIVANJE: Molimo Vas da popunite online prijavni formular.
ROK za prijavljivanje: 31. januar 2019. godine.

Dodatne informacije