Prijavite se na Cartoon Springboard radionicu do 25. avgusta uz mogućnost stipendije

Cartoon Springboard jedna je od intenzivnih radionica programa Cartoon Masters namenjena mlađim profesionalcima u području animacije, piscima sadržaja, distributerima, ulagačima i prodajnim agentima s ciljem usvajanja i usavršavanja veštine pitchinga.

Peta po redu radionica Cartoon Springboard održaće se u Valensiji, u Španiji, od 30. septembra do 2. oktobra 2019. godine. Ovo je odlična prilika za mlade talente evropskih škola animacije da unaprede svoj projekat animacije tako što će ga predstaviti (pitchovati) stručnjacima iz audiovizuelne industrije.

Za učešće na radionici potrebno je da ste diplomirali na jednoj od evropskih škola animacije u proteklih 5 godina ili da ćete završiti studije ovog leta / jeseni (studenti na poslednjoj godini). Podnošenje projekata je u toku, a rok za prijavljivanje je: 25. avgust 2019. Projekti koji se mogu podneti su: TV serije, TV emisije, dugometražni filmovi i cross-media projekti.

Ukoliko nemate projekat za pitching, a zainteresovani ste za učešće, Cartoon Springboard je takođe otvoren za sve profesionalce koji žele da unaprede veštine pitchinga. Ovo je takođe izvrsna prilika za umrežavanje i povezivanje sa profesionalcima iz cele Evrope.

STIPENDIJA

Posebna ponuda za učesnike iz zemalja sa niskom audiovizuelnom produkcijom:Ukoliko ste državljanin jedne od sledećih zemalja (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka, Estonija, Gruzija, Grčka, Mađarska, Letonija, Litvanija, Malta, Moldavija, Crna Gora, Severna Makedonija, Portugalija, Republika Srbija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Tunis i Ukrajina), možete konkurisati za stipendiju kako biste prisustvovali događaju (sa ili bez projekta).

Stipendija pokriva kotizaciju, smeštaj (3 noći) i putne troškove (do 200 €).

PRIJAVLJIVANJE

Za one koji žele da pitchuju svoj projekat:

Za one koji žele da prisustvuju bez svog projekta:

Napomena: Ukoliko vaš projekat bude prihvaćen od strane odbora za selekciju (30. avgusta), vaš zahtev za stipendiju biće automatski potvrđen.

Više informacija