Posetite online Annecy 2020 do 30. juna

Bez obzira da li ste entuzijasta, amater, profesionalac, ili samo ljubitelj animacije, iskoristite priliku do 30. juna da posetite ANNECY, Međunarodni festival animiranog filma, koji se održava onlajn.

Akreditovani posetioci imaće priliku da pogledaju više od 200 kratkih, dugometražnih, TV i VR animiranih filmova u zvaničnom programu festivala (takmičarska selekcija i specijalni program). Takođe, publika će moći da pogleda i filmove iz Work in progress programa, kao i da učestvuje na masterklasovima, panelima i brojnim drugim pratećim programima. Pogledajte program ovde.

Učesnici Međunarodnog marketa animiranog filma (MIFA akreditacije) imaće priliku da prisustvuju brojnim događajima i sastancima, uključujući Mifa Pitches, Share vith, Mifa Campus, Meet the…, Industry – Territory Focus, pres konferencije i Mifa specijalne programe. Pogledajte MIFA program.

Za sve ostale, Annecy 2020 Online nudi besplatan pristup nekim od programskih sadržaja, među kojima su i filmovi iz zvanične selekcije, VR radovi, sastanci uživo i Mifa kampus. Više informacija.

Pobednici 2020 proglašeni su 19. i 20. juna. Ovde pogledajte ko su pobednici, a ceremonija dodele nagrada dostupna je na Youtube kanalu Annecy festivala.

Informacije o akreditovanju za festival dostupne su ovde, a za Mifa program ovde.