Četvrto izdanje #eufilmcontest: Testirajte svoje znanje i osvojite put na Filmski festival u Kanu!

MEDIA Kreativna Evropa pokrenula je četvrto izdanje #euFilmContest takmičenja i dodeliće 10 putovanja na Kanski filmski festival (sa pokrivenim putnim i hotelskim troškovima) u maju 2020. Ovo je prava prilika da uđete u evropski audio-vizuelni sektor i upoznate filmske profesionalce.

Potrebno je da odgovorite na 20 pitanja o evropskim filmovima i TV serijama, a učesnici sa najvećim brojem poena osvojiće putovanje na Filmski festival u Kanu u maju 2020.

Deset pobednika biće izabrano na sledeći način:

Pobeđuje 10 takmičara sa najvišim rezultatom. Ako su takmičari izednačeni, pre svega biće uključeno pitanje koje će filtrirati odabir 40 takmičara čiji je odgovor bio najbliži konačnom broju učesnika. Za tih 40 takmičara, komisija će pregledati odgovore na finalna pitanja kako bi izabrali 10 pobednika. Komisija će uzeti u obzir dva aspekta: 1) strast prema bioskopu i motivaciju za putovanje (kako bi se uverili da su pobednici istinski motivisani ljubitelji filma) i 2) poreklo učesnika, jer je dozvoljen samo jedan pobednik u svakoj zemlji.

Rok za prijavljivanje: 26. mart 2020

Možete tri puta da učestvujete, ali samo jednom da pobedite. Važno je da budete slobodni između 15. i 17. maja 2020, datuma kada će pobednici putovati u Kan. Pobednici će biti objavljeni početkom aprila 2020. godine.

Takmičenje je otvoreno na sajtu: wealllovestories.eu/filmcontest

Srećno!