ACE Series Special 3 – Radionica za razvoj TV serija

Podnošenje prijava za ACE Special radionicu otvoreno do 1. jula 2021. godine.

Radionica Ace Series Special namenjena je iskusnim producentima koji žele da realizuju TV projekte u okviru svoje producentske kuće i/ili koji žele da unaprede znanje o razvoju i proizvodnji dramskih TV serija za međunarodnu publiku.

20191107 Brussel Belgie: ACE series special 1 workshop in het VAF: Group Discussions on Projects. Copyright Bart Dewaele

Ova šestodnevna radionica, koju mreža Ace Producers organizuje u saradnji sa VAF-om (Flanders Audiovisual Fund) i CFAP-om, biće održana od 6. do 11. decembra 2021. u Briselu (sa online sesijama).

Za učešće na radionici biće odabrano 16-18 producenata sa projektima TV serija u razvoju. Radionica je pre svega usmerena na kreativne i finansijske aspekte proizvodnje TV serija, a u okviru programa takođe se održavaju i predavanja o razvoju scenarija, marketingu, razvoju publike, međunarodnoj saradnji i izradi poslovnih strategija. Producenti će imati priliku da rade na svojim projektima sa mentorima, kao i kroz grupne sesije sa ostalim učesnicima.

Uslovi prijavljivanja:

  • Potrebno je da ste vlasnik, partner ili saradnik u nezavisnoj filmskoj / TV producentskoj kući;
  • Član ste ACE mreže ili producent sa sličnim nivoom iskustva;
  • Imate projekat TV dramske seriju koja je u relevantnoj fazi i pogodna za koprodukciju.

Kotizacija:

Kotizacija iznosi 2.500 eura (2.250 za članove mreže) i pokriva troškove radionice, smeštaja, boravka i hrane. Putne troškove snose sami polaznici .

Rok za prijavljivanje: 1. juli 2021.

Način prijavljivanja i dodatne informacije: ACE website