ACE Series Special 2 – Radionica za razvoj TV serija

Poziv za podnošenje prijava za ACE Special radionicu je otvoren do 1. juna 2020. godine.

Radionica Ace Series Special namenjena je iskusnim producentima koji žele da realizuju TV projekte u okviru svoje producentske kuće i/ili koji žele da unaprede znanje o razvoju i proizvodnji dramskih TV serija za međunarodnu publiku.

20191107 Brussel Belgie: ACE series special 1 workshop in het VAF: The Producer’s Point of View with Dariusz Jablonski. Copyright Bart Dewaele

Ova šestodnevna radionica, koju mreža Ace Producers organizuje u saradnji sa VAF-om (Flanders Audiovisual Fund) i CFAP-om, biće održana od 26. do 31. oktobra 2020. u Briselu (datum radionice podložan je promenama u odnosu na trenutna dešavanja u svetu).

Za učešće na radionici biće odabrano 16 producenata sa projektima TV serija u razvoju. Radionica je pre svega usmerena na kreativne i finansijske aspekte proizvodnje TV serija, a u okviru programa takođe se održavaju i predavanja o marketingu, razvoju publike, međunarodnoj saradnji i izradi poslovnih strategija, kao i dvodnevni kurs o korisnim alatima za razvoj sadržaja dramskih TV serija. Producenti će imati priliku da rade na svojim projektima sa mentorima, kao i kroz grupne sesije sa ostalim učesnicima.

Uslovi prijavljivanja:

  • Vlasnik, partner ili saradnik u nezavisnoj filmskoj / TV producentskoj kući;
  • Član ACE mreže ili producent sa sličnim iskustvom;
  • Imate projekat TV dramske seriju koja je u relevantnoj fazi i pogodna za koprodukciju.

Kotizacija:

Kotizacija iznosi 1500 eura i pokriva troškove radionice, smeštaja, boravka i hrane. Putne troškove snose sami polaznici .

Rok za prijavljivanje: 1. jun 2020.

Način prijavljivanja i dodatne informacije: ACE website